HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
Gépkocsija vagy motorkerékpárja eladása egyszerű a Pneus-Online-nal!

Mindössze annyit kell tennie, hogy létrehoz egy hirdetést gépkocsijáról vagy motorkerékpárjáról és feladja a Pneus-Online apróhirdetés oldalán. Hirdetése létrehozása és feladása mindössze 4 egyszerű lépésből áll.
A folyamat nagyon könnyű és felhasználóbarát.

Csak kövesse az alábbi útmutatót és kezdje meg hirdetési kampányát most!
1. lépés: Járműve adatainak megadása
Kattintson a „Hirdetés Feladása“ szalagcímre a Pneus-Online hirdetési honlap kezdőoldalán. Megjelenik egy oldal, melyen meg kell adnia járműve adatait.

Hirdetése létrehozásának első lépéseként válassza ki a hirdetni kívánt jármű típusát (személygépkocsi/haszongépjármű vagy motorkerékpár).

Ez után adja meg járműve részletes adatait.
Gépkocsi adatok:
Ha személygépkocsi/haszongépjármű hirdetést szeretne feladni, adja meg az alábbi adatokat gépkocsijáról, a megadott lehetőségek közül választva:

- Gépkocsi kategória
- Gépkocsi márka
- Modell
- Verzió
- Gyártási év
- Sebességváltó
- Ajtók száma
- Üzemanyag
- Szín
- Futott km
- Ár

Kérjük, ne felejtse el kijelölni az „Első tulajdonos” mezőt, ha Ön a gépjármű első tulajdonosa.
Motorkerékpár adatok:
Ha motorkerékpár hirdetést szeretne feladni, adja meg az alábbi adatokat motorkerékpárjáról, a megadott lehetőségek közül választva:

- Motorkerékpár kategória
- Motorkerékpár márka
- Szín
- Gyártási év
- Futott km
- Ár

Kérjük, ne felejtse el kijelölni az „Első tulajdonos” mezőt, ha Ön a motorkerékpár első tulajdonosa.
Opciók és megjegyzések:
Töltse ki az „Opciók” oszlopot járműve jellemzőivel.
A „megjegyzések” oszlopban megjegyzéseket tehet járművéről (egyéni részletek, karcolások, járműve általános állapota stb.)
Fényképek feltöltése:
Négy fényképet tölthet fel járművéről. Ez a lehetőség opcionális, de nagyon hatékony a megállapodás véglegesítésében. A járműről (gépkocsi/motorkerékpár) különböző szögekből készített fényképek feltöltése hozzájárul, hogy a vevőnek pontos elképzelése legyen, és több érdeklődést mutasson a megvásárlás iránt. A képek többet mondanak a szavaknál, ezért nagyban megnövelik eladási esélyeit.
Hogyan? A fényképeket kiválaszthatja számítógépéről a „Tallózás” gombra kattintva. Miután kiválasztotta a fényképet, kattintson az „Ok” gombra a következő lépéshez.
2. lépés: Fiókja létrehozása
A következő lépésben felkérjük, hogy hozzon létre egy fiókot a Pneus-Online hirdetési oldalán. Ha már rendelkezik felhasználói fiókkal, belépéshez csak írja be a már meglévő felhasználónevét és jelszavát. Belépés után, fiókjában nyomon követheti a honlapon feladott összes hirdetését.
Új felhasználóknak:
Ha Ön új felhasználó, meg kell adnia az alábbi adatokat, majd ezek bevitele után megtekintheti hirdetésének előnézetét.

- E-mail cím
- Jelszó és Jelszó megerősítése
- Megszólítás
- Vezetéknév és Keresztnév
- Cím és Telefonszám
- Postai Irányítószám, Város és Ország

Lehetőség van az árusító fél adatainak láthatóvá tételére. A megjelenített név/vezetéknév és cím megjelenítése mellett láthatóvá teheti e-mail címét, telefonszámát, vagy mindkettőt. A fiók létrehozása után megtekintheti hirdetésének előnézetét.
Meglévő felhasználó:
Ha Ön már rendelkezik felhasználói fiókkal, a belépéshez szükséges e-mail cím és jelszó megadása után az „Ok” gombra kattintva automatikusan megjelenik hirdetése előnézete.
3. lépés: Hirdetése előnézete
Előnézetben hirdetése úgy jelenik meg, ahogyan a honlapon is látható lesz. Az első sorban a jármű neve és ára látható, amelyeket a látogatók száma valamint a hirdetés létrehozásának dátuma és ideje követ. Ez után következik az összes ide vonatkozó adat, mint például kategória, verzió, gyártási év, futott km, valamint járműve jellemzői, amelyek az opciókkal és megjegyzésekkel együtt kerülnek megjelenítésre. Ha töltött fel fényképet a járműről, ezek az oldal jobb oldalán láthatók.
4. lépés: Végleges jóváhagyás
Miután az utolsó lépésben megkapta a „Hirdetése jóvá lett hagyva” értesítést, hirdetése közzétételre kerül és megtekinthető lesz bárki számára az egész világon.

A PNEUS-ONLINE nem vállal semmilyen felelősséget a honlapra felkerülő hirdetések tartalmát és következményeit illetően.
Nyugat-Európa :
Kelet-Európa :
Amerika :
Ázsia :
Afrika :
Óceánia :
Használt autó, használt motorkerékpár, használt 4x4, használt robogó, személygépkocsi vásárlása, személygépkocsi eladása, motorkerékpár eladása, autó hirdetések, motorkerékpár hirdetések
Alfa Roméo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen