ÁLTALÁNOS HASZNÁLATI FELTÉTELEK
1. AZ ÁLTALÁNOS HASZNÁLATI FELTÉTELEK ÁHF TÁRGYA ÉS ELFOGADÁSA
Jelen általános használati feltételek (továbbiakban „ ÁHF”) tárgya a PNEUS ONLINE SUISSE által működtetett hirdetesek.pneus-online.hu honlap (továbbiakban „Honlap”) látogatási és használati feltételeinek és módozatainak meghatározása.

A Honlap egyszerű látogatása vagy használata jelen ÁHF fenntartás nélküli elfogadását jelenti az Ön részéről.
2. AZ INTERNET-FELHASZNÁLÓ ÁLTAL BETARTANDÓ VISELKEDÉS
2 .1. Elfogadja, hogy a Honlapon a képernyőn megjelenő utasítások betartása mellett navigál.

2 .2. Tartózkodnia kell a Honlap vagy a Honlap által biztosított szolgáltatások minden olyan használatától, amely a hatályban lévő törvényekbe ütközik, nem felel meg az Internet viselkedési szabályainak, valamint általánosabb értelemben minden olyan használattól, amely sérti a PNEUS ONLINE SUISSE érdekeit, hírnevét, reputációját vagy arculatát.

2 .3. Következésképpen minden esetben tilos:
- bármilyen eszköz használata, amely megzavarhatja és/vagy gátolhatja a Honlap vagy a Honlapon biztosított szolgáltatások jó működését;
- xenofób , rasszista, fajgyűlöletre buzdító, pedofil, pornográf, gyilkolásra felhívó, becsületsértő, szidalmazó vagy egy harmadik személy jogait (főképp szellemi tulajdonhoz és a magánélet tiszteletben tartásához való jog) sértő tartalom terjesztése vagy küldése, bármilyen formában;
- kéretlen elektronikus levelek túlzott mértékű küldése (tömeges és/vagy ismételt küldés egy és/vagy több címzettnek);
- és általánosabb értelemben a Honlapon szereplő személyes adatok gyűjtése ügyfélszerzés céljából.

A hirdetések feladóit bármilyen úton kizárólag a hirdetés tárgyával kapcsolatban lehet felkeresni.
3. SZELLEMI TULAJDON
3 .1. Elismeri, hogy jelen Honlap és annak tartalma a szellemi tulajdont érintő jogok alkalmazása által törvényes védelem alatt áll, és kötelezi magát az összes, szellemi tulajdont érintő jog tiszteletben tartására.

3 .2. A PNEUS ONLINE SUISSE kizárólag a következő műveletekre jogosítja fel:
- a Honlap látogatása és a rajta megjelenő hirdetések megtekintése;
- valamint a hirdetések nem professzionális és nem kereskedelmi célú, személyes szükségleteket szolgáló és szigorúan privát felhasználást célzó kinyomtatása, azzal a feltétellel, hogy a nyomtatott másolatokon megőrzi a copyright megjegyzések egészét, és minden egyéb, az eredetin szereplő törvényes megjegyzést.

3 .3. A fent említett előírásoknak nem megfelelő használat törvénybe ütköző, és egy Ön ellen irányuló kereset elindítását vonhatja maga után.
4. A PNEUS-ONLINE FELELŐSSÉGE
4 .1. A PNEUS ONLINE SUISSE gondoskodik a Honlap, és főképp a hirdetések létrehozásáról és frissítéséről. Ugyanakkor, mivel nem ellenőrizheti a Honlapon szereplő összes adatot és információt, nem garantálja azok pontosságát, hibátlanságát és teljességét, sem azt, hogy azok tökéletesen megfelelnek elvárásainak. Következésképpen, a PNEUS-ONLINE nem vonható felelősségre semmilyen kárért, amely ezekből következik, és általánosabb értelemben a Honlap és/vagy a Honlap tartalmának semmilyen, Ön által végzett használatáért.

4 .2. A PNEUS ONLINE SUISSE fenntartja a jogot a Honlap egészének vagy egy részének bármely pillanatban történő, időszakos vagy állandó módosítására, felfüggesztésére, illetve megszakítására, előzetes figyelmeztetés nélkül. A PNEUS ONLINE SUISSE nem vonható felelősségre Ön, vagy bármilyen harmadik személy által, a Honlap bárminemű módosítása, felfüggesztése vagy megszakítása következtében, sem pedig a Honlaphoz és a Honlapon biztosított szolgáltatásokhoz történő hozzáférés megváltoztatásának következtében, bármi legyen is annak oka.

4 .3. Végül kifejezett módon elismeri és elfogadja, hogy a PNEUS ONLINE SUISSE nem vonható felelősségre semmilyen kárért, amely az Ön és egy hirdetés-feladó, vagy bármilyen más, a Honlapon tartalmat vagy szolgáltatásokat terjesztő partner közötti kapcsolatból származik, bármilyen természetű legyen is ez a kapcsolat. Ebben az esetben kizárólag a hirdetés-feladó vagy a partner vonható felelősségre.
5. SZEMÉLYES ADATOK
5 .1. A Honlap és oldalainak látogatása nem igényel semmilyen személyes regisztrációt az Ön részéről.
Ugyanakkor bizonyos esetekben (személyes fiók létrehozása, feliratkozás hirdetés-feladás szolgáltatásra stb.), kérhetjük személyes adatai megadását (postacím, e-mail cím stb.).
Ezen adatok közlésekor az űrlap mellett kiválaszthatja, hogy beleegyezik-e vagy sem, hogy ezen adatokat a PNEUS ONLINE SUISSE felhasználja saját maga vagy egy harmadik fél kereskedelmi céljaihoz, és/vagy átadja harmadik félnek. Az így összegyűjtött információkat az Informatikai és Szabadság Nemzeti Bizottsága által jóváhagyott módon kezeljük.

5 .2. Jogában áll nem beleegyezni adatai ügyfélszerzést célzó kereskedelmi célú használatába és/vagy harmadik félnek történő átadásába, valamint hozzáférési és helyesbítési joggal rendelkezik, amelyek gyakorlásáért küldjön levelet postai úton a(z) címre, vagy elektronikus levelet a(z)   hirdetesek@pneus-online.fr e-mail címre.

Továbbá ugyanolyan módon jogában áll törölni az Önre vonatkozó, fakultatív módon megadott adatokat, amelyek nem szükségesek azon szolgáltatáshoz, amelyre feliratkozott. Elismeri és elfogadja, hogy adott esetben adatait átadhatjuk alvállalkozóknak, akik részt vesznek a Honlap és/vagy a Honlapon biztosított szolgáltatások kivitelezésében.

5 .3. A látogatottsági statisztikák felállításához a Honlap a „ cookies” technikát alkalmazza. Egy cookie nem teszi lehetővé azonosítását; ellenben információkat ment el a Honlapon végzett navigálására vonatkozóan (megtekintett oldalak, a megtekintés dátuma és időpontja stb.). Bármikor letilthatja létrehozásukat navigátora „Internet beállítások” menüjében. Ebben az esetben a Honlap és a Honlap által biztosított szolgáltatások működése megváltozhat.
6. JOGI INFORMÁCIÓK
A Honlap működtetője: PNEUS ONLINE SUISSE

Hosting : SOCIETE ECRITEL

Felelős kiadó: Alexis NERGUISIAN - cégvezető

A PNEUS-ONLINE nem vállal semmilyen felelősséget a honlapra felkerülő hirdetések tartalmát és következményeit illetően.
Nyugat-Európa :
Kelet-Európa :
Amerika :
Ázsia :
Afrika :
Óceánia :
Használt autó, használt motorkerékpár, használt 4x4, használt robogó, személygépkocsi vásárlása, személygépkocsi eladása, motorkerékpár eladása, autó hirdetések, motorkerékpár hirdetések
Alfa Roméo, Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Toyota, Volkswagen